Fysiotherapie Hofman

Phonebook Wassenaar
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Kerkstraat 41 B Kaart
Plaats
2242 HC  Route Wassenaar
Telefoon
070 511 2900
E-Mail
visiefit@xs4all.nl
Website

Informatie

Plus- en Topzorgpraktijk Fysiotherapie Hofman Fysiotherapie Hofman is een moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Wassenaar. De praktijk heeft het predicaat Plus- en Topzorg Fysiotherapie toegekend gekregen. Zorgverzekeraars kennen het predicaat Plus- en TopZorg Fysiotherapie toe aan praktijken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt. Wij werken met een team van vakkundige en toegewijde fysiotherapeuten aan een spoedig herstel van onze patiënten. Wij volgen hierbij de meest recente behandelmethoden en houden ons aan de strengste kwaliteitsnormen. Uniek is dat wij over een eigen trainingsfaciliteit beschikken waar wij met u kunnen werken aan het verhogen van uw belastbaarheid. Hiermee kunt u uw herstel bespoedigen en klachten in de toekomst voorkomen. Tevens hebben wij een gratis haal- en brengservice voor patiënten die slecht ter been zijn na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie. Wilt u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Fysiotherapie Hofman is gevestigd op Kerkstraat 41 B . Het volgende wordt aangeboden: Phonebook In Wassenaar zijn er 3 andere Phonebook. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bewegingshuis, Alleen op afspraak, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen, Bewegingstherapie, Oefentherapie, Fysische therapie, Massagetherapie, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie, Medical Taping Concept, Conditietraining, Manuele therapie, Mulligan Concept, Revalidatie, Thuiszorgfysiotherapie, Preventieve trainingfysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie, Bedrijfspraktijk, Bezoek aan huis, Particuliere praktijk.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Fysiotherapie Hofman

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Phonebook
0705112900 070-511-2900 +31705112900

Kaart Kerkstraat 41 B

Loading map...