B-tax

Taxi's Wassenaar
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Maalsteenkreek 11 Kaart
Plaats
2241 MV  Route Wassenaar
Telefoon
070 511 9300
E-Mail
info@btax.nl
Website

Informatie

Welkom bij B-tax, uw adres voor taxi's in Wassenaar. Wij zijn B-tax, een klein familie taxibedrijf gevestigd in Wassenaar. Sinds de oprichting in 1971 wordt B-tax anno 2018 gerund door Katinka Bevaart en Jeroen van der Schoor. Onze kracht: Onze kracht ligt in onze kleine organisatie. Wij bestaan uit een team van slechts 6 personen, hierdoor ziet u vaak een bekend gezicht in de taxi of hoort u een bekende stem aan de telefoon. Mede hierdoor kunnen wij ook snel inspelen op uw wensen en vragen. Onze mensen: Onze chauffeurs beschikken allemaal over een verplicht chauffeursdiploma en worden elke 5 jaar medisch gekeurd. Tevens beschikken wij allemaal over voldoende stratenkennis en rijden wij allemaal met een defensieve en veilige rijstijl. Ons wagenpark: Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons wagenpark, zo zijn onze auto’s altijd schoon en goed onderhouden. Tevens beschikken al onze auto’s over hedendaagse ontwikkelingen voor een veilige en comfortabele taxirit. In de winter zijn al onze auto’s uitgerust met winterbanden. Onze missie: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit op het gebied van betrouwbaar, betaalbaar, luxe, comfortabel en veilig taxi vervoer. Wij hopen dit te bereiken met onze schone en goed onderhouden auto’s en ons goed opgeleide personeel. Pinnen, ja graag! Bij ons betaalt u uw taxirit eenvoudig contant of met PIN / Creditcard.

B-tax is gevestigd op Maalsteenkreek 11 . Het volgende wordt aangeboden: Taxi's In Wassenaar zijn er 7 andere Taxi's. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Chauffeursdiensten, Contractvervoer, Directievervoer, Luxe vervoer / limousine vervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Privé chauffeur, Luxe auto, Personenbus / taxibus, Alleen op afspraak, Gratis offerte, Reserveren gewenst, Rookvrije taxi's, Speciaal luchthaventarief, Taxi's met airconditioning, Groepsvervoer, Luchthavenvervoer.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over B-tax

Give stars

Openingstijden

Buiten deze tijden alleen op aanvraag. Wij zijn voor vragen en reserveringen dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Betalingsmogelijkheden

American Express , Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Taxi's
0705119300 070-511-9300 +31705119300

Kaart Maalsteenkreek 11

Loading map...